Želiš pisati

Voliš i zanima te IT — operativni sustavi, software, hardware, gadgeti, mobilne aplikacije, društvene mreže… a nemaš način na koji bi izrazio tu ljubav? Imaš slobodnog vremena kojeg ne znaš kako popuniti, želiš pisati i pri tome te ne zanima lova nego samo slava i tvoje ime ispod naslova članka? Odlično!

Ako misliš da imaš volje i dara za pisanje, želiš pomoći u izradi kvalitetnog sadržaja ili naučiti nešto novo tako da počneš pisati i sudjelovati u izradi što kvalitetnijeg sadržaja na root.com.hr, a samim time s vremenom unaprijediti i sebe i svoje pisanje, slobodno nam se javi!

root.com.hr je uvijek u potrazi za kvalitetnim autorima s kojima bi unaprijedio svoj tim. Područja koja autori pokrivaju (jedan od ponuđenih ili sve):

  • Vijesti
  • Biz IT— modernije poslovanje, unapređenju prodaje, marketinga i korištenje novih tehnologija
  • Learn IT — različiti tutorijali i upute vezane za IT
  • Recenzije — software, hardware, operativni sustavi, pametni telefoni, mobilne aplikacije…

Napomena: Suradnici na root.com.hr rade isključivo na volonterskoj bazi i samim time ne ostvaruju nikakvu financijsku dobit. Sva eventualna dobit od potencijalnih sponzora i oglašivača ulaže se u hosting i razvoj root.com.hr.

Ako si se pronašao u tekstu, slažeš se sa pročitanim i želiš pisati za root.com.hr slobodno nam se javi putem kontakt forme ispod.

Kontakt forma – Želiš pisati

Comments are closed.