Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja – Korištenjem bilo kojeg dijela root.com.hr portala automatski prihvaćate sve uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da ih razumiju u cijelosti.

root.com.hr zadržava pravo izmjene sadržaja ovog portala te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Korištenje servisa komunikacije (komentara)

Korištenjem komenara obvezujete se da nećete:

  • Vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način ugrožavati prava drugih korisnika naših komunikacijskih servisa
  • Objavljivati i distribuirati nedoličan, nepristojan, nezakonit i drugi sličan sadržaj
  • Lažno se predstavljati u svrhu prijevare drugog korisnika
  • Ostavljati spam poruke u komentarima
  • Sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s root.com.hr blogom
  • Kršiti bilo koji zakon koji je na snazi u RH

Portal root.com.hr se ne obvezuje pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima. Komunikacijski servis je ponuđen korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a root.com.hr ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

Poveznice na vanjske stranice

Portal sadržava poveznice (linkove) na Web stranice izvan vlastitog portala. Poveznice se objavljuju u dobroj namjeri i root.com.hr se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Oglašavanje

U svrhu isporuke oglasa koristimo se i vanjskim tvrtkama (Google AdSense). Neki od oglašivača mogu imati i koristiti vlastite kolačiće (engl. Cookie) u svrhu prikupljanja informacija (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail ili broj telefona) kako bi omogućili isporuku oglasa koji su od vašeg interesa.

Comments are closed.