19th sij.2017

Mass Effect 2 Standard Edition “na račun kuće”

by Goran Krstičević

Mass Effect 2, jedna od najboljih action role-playing igrica napravljena još davne 2010 godine od strane BioWare-a, a sada je privremeno dostupna za besplatni download preko Origin portala.

Mass Effect 2

Iako je igrica starije generacije, još uvijek je vrlo zanimljiva i jako dobro napravljena. EA games je od nedavno odlučio počastiti igrače sa besplatnom verzijom ove igrice, kao poklon u okviru svog „On the house“ ili „na račun kuće“ programa. A poklon je zaista vrijedan, igrica Mass Effect 2 Standard Edition.

Ovo je standardno izdanje igrice, i ne uključuje DLC-ove, budući da je to vremenski ograničena promocija, ako ste zainteresirani preuzmite besplatni primjerak igrice čim prije da nebude kasno.

Tko želi preuzeti ovu besplatnu verziju igrice, to može napraviti ovdje. Dovoljno je da se ulogirate u svoj EA account, ili ga napravite ako ga nemate i igricu dodate u svoj library. („Add to library“), nema nikakvih trikova i igrica će vam biti dostupna u vašem Origin library-u i nakon što ova promocija istekne. Dakle zauvijek.

Ukratko o igri

Mass Effect trilogija je epska SF avantura smještena u ogromnom svemiru ispunjenom opasnim izvanzemaljskim stvorenjima i tajanstvenim neotkrivenim planetima. U Mass Effect 2, igrači će ponovno uskočiti u ulogu heroja zapovjednika Sheparda, koji zapovijeda svojom posadom najopasnijih operativaca iz cijele galaksije na raznim opasnim misijama.

Uz intenzivno pucačko iskustvo prepuno akcije i uz bogatu futurističku priču, istraživanje svemira uz zanimljive interakcije među likovima, igra donosi i dio filmskog iskustva sa SF tematikom. Iako datira još iz davne 2010 godine, ova igrica je prepuna scenarija iz vanzemaljskih svjetova, a uvjerljivi likovi i priče uz konstantnu pucačku akciju, zasigurno će vas zalijepiti za ekran u narednim danima.

Izvor: pcchip.hr