11th ožu.2018

Fotovun vas poziva na radionicu “Osnove digitalne fotografije”

by Goran Krstičević

Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu „Osnove digitalne fotografije“, koja započinje 17. ožujka 2018. godine u 16h, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima. Po završenoj radionici polaznici će dobro upoznati i biti osposobljeni koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz upoznavanje osnovnih pravila i smjernica iz područja fotografije te će moći prilikom eventualne kupovine odabrati odgovarajući aparat i adekvatnu dodatnu fotografsku opremu ovisno o željama i potrebama. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Kada?

Radionica će se održavati na istoj adresi u četiri subotnja termina (17.03., 24.03., 31.03. i 07.04.) u trajanju od 16:00 do 18:30 sati, a sastojati će se od teoretskog i praktičnog dijela.

Cijena

Cijena radionice je 300,00 kn za sva četiri termina (ukupno 10-ak sati radionice), a besplatna je za sve polaznike mlađe od 18 godina.

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima. Predavači i demonstratori na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun.

Kako se prijaviti?

Na radionicu se možete prijaviti putem elektronske pošte info@fotovun.hr ili izravno putem online prijavnice na https://airtable.com/shruebCJeLMfqIoWD. Iz Udruge Fotovun pozivaju zainteresirane da se prijave što prije, a najkasnije do četvrtka 15. ožujka 2018. godine.