14th pro.2016

Besplatna nadogradnja na Windows 10 je još uvijek moguća

by Goran Krstičević

Korisnici orginalne verzije Windows 7, Windows 8 i Windows 8.1 sustava mogli su iskoristiti ponudu Microsofta te besplatno nadograditi sustav na Windows 10 sve do srpnja ove godine kada je ponuda službeno završila. Ako se nalazite među onima koji su zakasnili iskoristiti ovu ponudu još uvijek nema potrebe za panikom jer je besplatna nadogradnja na Windows 10 još uvijek moguća.

windows 10 besplatna nadogradnja

Ponuda Microsofta za besplatnu nadogradnju na Windows 10 službeno je završila. Međutim, neslužbeno, besplatne kopije Windows 10 sustava namijenjene nadogradnji još su uvijek dostupne. Postoji nekoliko načina na koje još uvijek možete doći do besplatne verzije sustava bez korištenja piratskih licenci, a u nastavku se nalazi jedan od tih načina.

Iskoristite Assistive Technologies ponudu

Nadogradnja na Windows 10 je još uvijek dostupna osobama koje koriste Assistive Technologies. Sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu te kliknuti na gumb Upgrade Now nakon čega ćete preuzeti alat za nadogradnju koji funkcionira na identičnom principu kao prijašnji Get Windows 10 alat.

windows-10-1

Prema uvjetima koji su navedeni u ponudi, ovu ponudu možete koristiti samo ako koristite Assistive Technologies na računalu (tehnologije koje čine korištenje Windows sustava jednostavnijim). Ipak, Microsoft ne provjerava da li koristite ove tehnologije, a sustav je “čist” i ne sadrži dodatne aplikacije koje bi ga razlikovale od standardnog sustava.

Unatoč kontroverzama koje su se pojavile nakon što je otkrivena ova ponuda, Microsoft ju nije odlučio povući. Ono što je sigurno je da ponuda neće biti dostupna zauvijek zato požurite i besplatno nadogradite sustav na najnoviju verziju!